Yleisögalleria

© Tero Laako

Mikä on sinun elämäsi avainmuisto isästä, isänä olemisesta tai toisen ihmisen isyyden myötäelämisestä? Lähetä sinulle merkityksellinen valokuva ja siihen liittyvä pieni tarina tai perustelu. Kerro mitä haluat tehdä kuvalla näkyväksi? Mikä tekee kuvan tunnelmasta tai tarinasta elämässäsi tärkeän? Jos kuvassa on muita ihmisiä, kysy ensin heiltä lupa kuvan lähettämiseen! Kuva saattaa merkitä heille aivan eri asioita kuin sinulle. Halutessanne voitte kirjata ylös molempien ajatukset kuvan sisällöstä.

Voit hakea inspiraatiota näyttelyryhmän prosessiharjoituksista (pdf-tiedosto, 373kt).

Kuvien lähettäminen

Yleisögalleria toimii Flickr™-kuvapalvelussa. Jos sinulla on jo Flickr™-käyttäjätunnus, voit liittyä "ISÄ — Voimauttavia valokuvia."-ryhmään ja lisätä sinne oman isyys-kuvasi. Tarvittaessa voit luoda itsellesi Flickr™-tunnukset. Tunnusten luominen ja kuvien lataaminen on ilmaista.

Uusimmat kuvat

ISÄ — Voimauttavia valokuvia  Jyväskylän Taidemuseossa 12.3.–23.5.2010

Näyttelyn on tuottanut Helsingin kaupunki. Valtion valokuvataidetoimikunta on tukenut näyttelyä. Jugendsalin yleisöluentosarja 2007 on toteutettu yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Tasa-arvoasian neuvottelukunnan kanssa.