Yhteystiedot

© Jan Eklund

Linkit:

Lehdistökontaktit:

Tiedustelut ja lehdistömateriaali
Tiedottaja Pirjo Forssell
Gsm: 050-341 47 39
Sähköposti: maailman.ihanin.tytto@welho.com

Otteita Jugendsalin ISÄ-näyttelyn vieraskirjasta:

”Tämän syksyn yksi tärkeimmistä näyttelyistä. Aito ja vaikuttava.”

”Joulukiireessä sana voimauttava pysähdytti: Otin itselleni hetken aikaa ... ja voimaa tuli. Haluaisin antaa nämä näkökulmat ja hienot työt kaikille joululahjaksi, isille, niiden vaimoille ja lapsille.”

”Jokaisesta kuvasarjasta löysin jotain niin tuttua, niin koskettavaa. Jos ei omakohtaista, niin läheltä nähtyä, elettyä. Aikoihin en ole kokenut näin antoisaa näyttelyä.”

”Poikkesin Jugend-saliin ovesta sisään ja tuntui kuin olisin astunut lapsuuteeni tai kohdannut isäni. Näyttely varmasti auttaa minua tutustumaan isääni.”
”Omaa esikoista odottaessa, hatarasti vanhemmuutta tunnustellen. Näyttelyä oli rohkaisevaa katsoa. Isyydestä ja vanhemmuudesta kuvastui positiivisuus, vaikka kaikilla puutteita onkin. Kiitos!”

”Isyys, isät ovat kehittyneet upeasti elämäni 85 vuoden aikana.”

”Voimauttava kuvaaminen voisi kuulua ”kansalaiskasvatukseen”, josta jokainen voisi ammentaa itsetuntemusta, iloa ja ymmärrystä.”

ISÄ — Voimauttavia valokuvia Raahen Galleria Myötätuulessa 1.10.–27.11.2010


Näyttelyn on tuottanut Helsingin kaupunki. Valtion valokuvataidetoimikunta on tukenut näyttelyä. Jugendsalin yleisöluentosarja 2007 on toteutettu yhteistyössä Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Tasa-arvoasian neuvottelukunnan kanssa.